Pels que no ho sapigueu el GECA és el grup excursionista de Sant Esteve d'en Bas i ens van demanar si podiem portar-los a Puigdefrou. 

Avui al matí hem fet la sortida i ha anat molt i molt bé.

ENLLAÇ WIKILOC

 

El passat diumenge, vam aprofitar per fer una altra de les nostres sortides per a nenes i nens per al nostre entorn. Aquest cop vam sortir del pavelló i vam anar cap al dolmen de Colldegria passant per l'olivera de l'Abei, i llavors vam baixar a les Coves del Pasteral i vam tornar tranquil·lament pel camí vell. Com sempre us deixem l'enllaç del Wikiloc perquè pugueu veure el mapa i les dades de la ruta. Si us interessa podeu descarregar-vos-la i repetir-la!

WIKILOC COLLDEGRIA

 

Powered by Wikiloc

El diumenge passat dia 26 vam anar a fer una ruta als aiguamolls de l'Empordà, vam fer un grup prou maco i la sortida se'ns va fer molt agradable. Ens van guiar en Joan Aumatell i l'Anna Pont durant tota la ruta i n'estem molt agraïts, esperem poder-hi tornar. PER VEURE LES DADES CLICAR A L'ENLLAÇ AMB EL WIKILOC

ENLLAÇ WIKILOC

AIGUAMOLLS DEL'EMPORDÀ

 

Powered by Wikiloc

El passat diumenge, vam fer la sortida del mes. Aquest cop vam anar als Estanys de Sils, aquests estany és un espai natural protegit, ja que s'hi conserven diverses espècies de flora i fauna característiques de zones humides degut a que aquest estany és una de les poques àrees d'inundació natural que queden a Catalunya. 

ENLLAÇ WIKILOC: ESTANYS DE SILS

             

Powered by Wikiloc
Powered by Wikiloc