20-09-2009
Pedalada contra el canvi climàtic

Des del dia 16 de setembre fins al dia 22, a tot europa va celebrar la Setmana de Movilitat. Aquesta iniciativa té per objectiu modificar els hábits dels ciutadans i promoure mètodes alternatius de transport pel desplaçament en els pobles i ciutats.

A més, es vol demostrar que els ciutadans, les autoritats locals i altres sectors de la societat poden contribuir en la lliuta contra l'escalfament global amb el foment d'un canvi radical de l'us del cotxe privat cap a mitjans de transport més sostenibles, com els desplaçaments a peu o en bicicleta, el transport públic o el cotxe compartit. D'aquesta manera es pot millorar la qualitat de vida en les ciutats i pobles.

El diumenge 20 de setembre La Cellera es va unir a aquesta iniciativa per segon any consecutiu. La regidoria de Medi Ambient va organitzar una passejada en bicicleta pel terme de la Cellera que anava del passeig del Carrilet fins a la Font Picant de la Fanera i d'aquí al Pasteral. Els Amics de l'Entorn hi érem presents participant i col·laborant amb el consistori, així com fent difusió d'aquests actes per tal de fer arribar aquest missatge a tothom.

Per cada quilòmetre recorregut en bicicleta, vam estalviar 0.17 Kg de CO2

 

<<-- Tornar

©2009 Amics de l'Entorn